Mijn eertse blog (over hypotheken was de bedoeling)

Maar hoe schrijf je nu toch een blog. Het idee is leuk, maar de uitvoering lastig.

Hoe het is begonnen.

Nou, in Kerkwijk gaan ze huizen bouwen en daar moeten we als kantoor in Bruchem toch wel wat mee doen. Okee, iets op Facebook, onze flyer restylen en huis aan huis laten bezorgen. Maar dat hebben we beide al eens eerder gedaan. Op onze vernieuwde website, ondertussen ook al weer een aantal maanden oud, kunnen we ook een blog plaatsen. Ik ben wel van iets nieuws dus kom maar op, dat doen we even heb ik gedacht. Totdat iemand zei dat de meeste blogs over eten en mode gaan en dat dit toch meer mensen aanspreekt dan verzekering of hypotheken. Alleen al de plaatjes die je erbij kunt plaatsen zijn veel mooier.

Maar ik hou wel van een uitdaging dus vandaar dat je dit nu zit te lezen. Ik hoop tenminste dat iemand al tot hier gekomen is.

Eerst maar eens gaan zoeken wat een blog nu eigenlijk precies is. Op internet vind ik het volgende over een blog: "een informatief of inspirerend artikel met een persoonlijk haakje met een informele tone-of-voice dat online staat, regelmatig verschijnt, en waarop lezers kunnen reageren"

Wow, dus niet zomaar even een stukje tekst.

Informatief gaat mij vast lukken. Over de verschillen tussen het kopen van een bestaande woning en een nieuwbouwwoning kan ik het wel even hebben. Ik kan wat zeggen over de dubbele lasten, het bouwdepot of ik kan uitleggen wat vrij op naam betekend en hoeveel dat scheelt aan kosten koper. Maar of dat inspirerend is? Ik ben bang van niet.

Persoonlijk en informeel, da's lastig, ik ben benieuwd wat jij daar van vindt.

Online zetten gaat wel lukken. Althans na overleg met de beheerder van de site. Ik heb tenslotte meer verstand van verzekeren en dat beheer gedeelte van die site is nog best moeilijk. We kunnen er wel heel veel mee zei de bouwer van de site nog. Wat allemaal daar komen we vast nog wel achter.

Regelmatig? Ik denk dat ik dat bij deze maar aan jou moet vragen. Dan heb ik het laatste puntje ook gelijk gehad. Dus laat even weten of jij een volgende blog wil. Of beter laat gewoon even wat weten, dan weet ik dat in ieder geval iemand tot het einde heeft gelezen.

Tot de volgende keer (misschien).

René den Otter

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.