Financieel adviseur in gesprek met stel

Financieel advies

Heeft u een spaarcentje dat u de komende tijd niet direct nodig heeft, maar ook niet tegen een minimale vergoeding op een bankrekening wilt laten staan? Dan kijken wij graag samen met u naar de mogelijkheden!

Start op tijd met een financieel plan om uw wensen voor later te kunnen realiseren. Uw toekomst begint vandaag!

Financieel advies

Geld nodig? Laat u altijd goed en onafhankelijk voorlichten. Uw financiële belangen staan bij ons altijd centraal.

Krediet

Heeft u op dit moment nog meer vragen over uw pensioen dan u al had? Wij zetten uw situatie graag voor u op een rijtje.

Pensioen
Wilt u financieel advies? Wij staan voor u klaar. Bel ons gerust op (0418) 642 332

Wat is een overlijdensrisicoverzekering?

Als u komt te overlijden, is dit niet alleen een emotioneel verlies. Het kan ook grote financiële gevolgen hebben. Kan uw partner de financiële lasten alleen dragen, als u er niet meer bent? En andersom? Een overlijdensrisicoverzekering, ook wel ORV, biedt zekerheid. Komt de verzekerde te overlijden voor een bepaalde einddatum? Dan wordt er een bedrag uitgekeerd. 

Vaak wordt deze verzekering afgesloten bij een hypotheek. Bij overlijden van de verzekerde wordt dan de hypotheek (deels) afgelost. Degene die achterblijft kan daardoor in de woning blijven wonen. U kunt de verzekering ook gebruiken voor een ander doel. Bijvoorbeeld om de huur, kinderopvang of studiekosten te kunnen blijven betalen na het overlijden van uw partner.

Meer over Financieel advies

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.