Verzekeringspremies omhoog: wat kunt u doen?

Met Prinsjesdag deed het kabinet de voorspelling dat de zorgverzekering volgend jaar duurder wordt. Ook de premies van veel auto- en woonverzekeringen zijn omhoog gegaan. Hoe houdt u grip op de kosten van uw verzekeringen?

Euro geldbiljetten
Nieuws
Datum: 18-10-2018

Dat autoverzekeringen duurder zijn geworden, is eenvoudig te verklaren. Omdat verzekeraars hevig met elkaar concurreren, waren de premies eigenlijk te laag. En omdat de zorgkosten elk jaar stijgen, wordt ook de zorgverzekering duurder.

Slim combineren

Uiteraard kunnen wij niets veranderen aan het premiebeleid van verzekeringsmaatschappijen. Wat wij wel voor u kunnen doen, is uw verzekeringen slim combineren. Zeker als u uw polissen via verschillende partijen heeft afgesloten, is de kans reëel dat we op die manier voor u kunnen besparen.

Korting

Door al uw verzekeringen voor in en om het huis te bundelen, bijvoorbeeld. In een zogenaamde pakketpolis sluiten uw opstal-, inboedel-, aansprakelijkheids- en eventuele rechtsbijstand- en reisverzekering namelijk naadloos op elkaar aan. Daardoor heeft u geen overlappende dekkingen. Bijkomend voordeel is dat u korting krijgt op de verzekeringen die u in het pakket opneemt.

Interessant alternatief

In sommige gevallen kan het ook interessant zijn om over te stappen naar een andere verzekeraar. De markt is volop in beweging, waardoor er regelmatige nieuwe producten komen die financieel gezien een interessant alternatief kunnen bieden. En overstappen is heel eenvoudig: u hoeft er zelfs niets voor te doen, wij regelen het voor u!

Wij helpen u graag

Heeft u onlangs een brief ontvangen waarin uw verzekeraar een premieverhoging aankondigt? Heeft u nog niet al uw verzekeringen bij ons ondergebracht? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag door te onderzoeken of u kunt besparen.

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.